hivatalos személy ellenállás börtön politika bíróság ítélet pornósztár Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hivatalos személy fenyegetése és rendőri intézkedés szembeni ellenállás miatt első fokon 7 hónap börtönre ítélte a bíró Cicciolinát .

Staller Ilonát tavaly nyáron nyolc rendőr jelentette fel, ráadásul nem is csoportosan, hanem egyenként. A rendőrök sérelmezték Cicciolina magatartását és szavait a házkutatás során, amikor is a római lakásában fia által birtokolt kábítószert kerestek. A rendőröknek 2010 májusában és júniusában nem is sikerült házkutatást tartaniuk, mert Cicciolina minden lehetséges módon ellenállt és megfenyegette a rend őreit.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


"Vigyázzatok, mert erről nagyhalakkal fogok beszélni" - sziszegte a rendőröknek, akiknek kártérítést is kell fizetnie, amelynek összegéről később fog egy polgári bíróság dönteni.
Cicciolinát a per tavalyi kezdetekor barátja, az ügyvéd Luca képviselte a vád során, de pár hónappal ezelőtt szakított a férfivel.
"A lakásomba jöttek be kutyákkal, a rendőri egyenruhát kihasználva mindenbe belenyúltak. Luca azt mondta, hogy azt állították, hogy bántottam őket. Szerintem egyszerűen pénz szerettek volna, úgy gondolják, hogy nekem sok van. Látták, hogy van mit a tejbe aprítanom."

Cicciolina 1987-1992 között a római képviselőház tagja volt a Radikális Párt jelöltjeként. 2011-ben Olaszországban megalapította a Demokrácia Természet Szerelem nevű pártot szerelmével, amit kapcsolatuk vége befejezése után feloszlattak. A hatvankét éves szőkeség nem mondott le a politikai karrierről. Az Olasz Liberális Párt (PLI) színeiben indul a Róma első emberének székéért folytatott politikai versenyben.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.