Megviselte az osztályzat Az ének iskolája tanulóját

TV2 Az ének iskolája sztár Tabatabai Nejad Flóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kitűnő tanuló a suliban Tabatabai Nejad Flóra. Az ének iskolája cuki versenyzőjét épp ezért nagyon megviselte a műsorban kapott első osztályzata - tudta meg a Life.hu.

Az ének iskolájában hetente 8-8 diák áll a Szandi, Szulák Andi, Hajós András és Király Viktor alkotta tanári kar elé, és a színpadon, élő zenekarral kell megmutatniuk, mennyit fejlődnek hétről hétre. A 8 éves Flórát az bántotta, hogy nem csupa ötös osztályzatot kapott a tanároktól.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Ő a suliban mindig mindent tökéletesen igyekszik megoldani, a dolgozatokat sem csupán ötösre akarja megírni soha, hanem tökéletesre. Épp ezért nagyon zavarta, hogy kapott négyeseket is, ráadásul ebben a helyzetben azt sem tudta megítélni, hogy a többiekhez képest hogy teljesített, vagyis mit jelentenek a kapott jegyei" - árulta el az édesanyja.

"Flóri azt érezte, hogy nem sikerült megfelelnie Szandi elvárásainak, ezért is esett kicsit kétségbe. Amikor azonban az értékelés során kiderült, hogy a jegyei alapján hányadik helyezett lett, azonnal megnyugodott" - tette hozzá az édesanya.

Az, hogy Flóra hányadik lett a TV2 tehetséggondozó műsorának harmadik adásában, kiderül szombaton.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.