Éjjel nappal Budapest Gaál Kristóf sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak kevésen múlt, hogy nem lett olimpikon sportoló Gaál Kristóf, az Éjjel-nappal Budapest sztárja - tudta meg a Life.hu.

A sármos nőszédítő fiúnak a sport az élete, a nézők is megcsodálhatták már kidolgozott izmait. Nem véletlenül, hiszen Kristóf gyermekkora óta sportol és csak kevésen múlt, hogy nem lett olimpikon.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

"Általános iskola ötödik osztályában kezdtem el vízilabdázni és mellette két évig kézilabdáztam is. Később már intenzíven csak a vízilabdával foglalkoztam és ifiválogatott kerettag lettem. Csakhogy nem nőttem elég magasra, ezért a felnőtt válogatottba már nem kerültem be" - árulta el Kristóf, aki azonban ennek ellenére sem hagyta abba a mozgást.

"A sport az életem, ezért jelentkeztem a TF-re, rekreáció és egészségfejlesztés szakra, ahol diplomáztam. Később modellkedni kezdtem és mellette elvégeztem a mixertanfolyamot, így lettem végül vendéglátós" - tette hozzá a szépfiú, aki kihasználja adottságait: minden nap más lányt szédít. "Egyelőre nem akarok megállapodni, nem játszom meg magam, mindig azt csinálom, amihez kedvem van."


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.