Most mi van Szebeni Istvánnal?

MTVA baki belépő kirúgás Szebeni István Híradó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szebeni István még mindig reménykedik, ugyanis vele még személyesen nem közölték kirúgásának tényét, amiről a médiából értesült.

A hivatalos MTVA közlemény szerint egy gyorsított vizsgálat eredményeképpen megszüntették Szebeni István, valamint két belső és egy külső munkatárs munkaviszonyát. Szebeni szerdán még bement a híradó szerkesztőségébe, ahonnan csak azután távozott, hogy berendeltek egy másik híradós kollégát a helyére. "Várom, hogy mi fog történni, a mai napig nem írtam alá semmit. A belépőkártyám kifelé még működött, nem tudom, hogy befelé is működik-e. Egész héten én vezetném a híradót, de ma már nem mentem be annak ellenére, hogy még nem írtam alá semmit. Csak remélem, hogy meggondolják magukat az illetékesek" - mondta a Life. hu-nak a megtört Szebeni, aki elképzelhetőnek tartja, hogy postára adták már a papírjait és holnap kézhez kapja ezeket.

Forrás: MTVA
Forrás: MTVA


Mint ahogy arról a Life.hu is beszámolt, a Híradó műsorvezetőjének szájából hétfőről keddre virradó éjszaka, 0.10 perckor hangzott el az alábbi mondat, amikor már Szebeni az igazak álmát aludta otthon: "A tegnap, b**zd meg ma. Úgy utálom, hogy tíz perccel átcsúszik ez a kib*szott híradó, és itt ezzel kell szórakozni. Nem baj, az a lényeg, hogy az Aranyág még időben lemegy előttünk. Vagy Aranyvessző".
Kiderült, hogy Szebeni nem élő adásban káromkodott, hanem felvételről ment az éjszakai híradó. Lett volna rá lehetőség, hogy a leállás után elhangzott mondatok ne kerüljenek adásba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.