Nem marad munka nélkül Szebeni István

MTVA kirúgás Szebeni István káromkodás Dávid Bence Sport Klub Híradó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mentőövet dob Szebeni Istvánnak a SportKlub. A Blikk szerint a csatorna látja a potenciált az MTVA-tól május 15-én, egy trágár mondat miatt azonnali hatállyal menesztett televíziósban.

A hírek után a sport világában próbálja ki magát Szebeni István. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, az MTVA felfüggesztette a műsorvezetőt, aki az éjszakai Híradóban véletlenül azt mondta: "utálom, amikor ez a kib..szott Híradó átcsúszik éjfél utánra."

Forrás: MTVA
Forrás: MTVA

A Blikk úgy tudja, a tárgyalások megkezdődtek, és nagyon jól haladnak. "Valóban találkoztunk Istvánnal, ám ez egyelőre csupán egy ismerkedő beszélgetés volt. A SportKlub igyekszik minél felkészültebb szakembergárdával kiszolgálni nézőit, így minden olyan kollégára kíváncsiak vagyunk, aki erősítést jelenthet a csatornánknak" - mondta Dávid Bence, a csatorna produkciós vezetője. Az egykori híradós is megerősítette a találkozást: "Igen, valóban találkoztunk, egy nagyon jó beszélgetés volt. Közben szóba jött az esetleges közös jövőnk is" - árulta el a lapnak Szebeni.

Most mi van Szebeni Istvánnal?http://www.life.hu/legykepben/20130516-szebeni-istvan-az-mtv-kirugott-hiradosa-meg-remenykedik.htmlSzebeni István még mindig reménykedikhttp://www.life.hu/legykepben/20130515-szebeni-istvan-az-mtv-hiradojanak-musorvezetoje-bement-dolgozni-ma-is.htmlTvrtko oldalán búcsúzik a nézőktől Szebenihttp://www.life.hu/legykepben/20130522-szebeni-istvan-a-magyar-televizio-hiradojanak-elbocsatott-musorvezetoje-kollegaja-vujity.htmlFegyelmit kapott Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/legykepben/20130522-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-nem-ussza-meg-fegyelmi.htmlNyilvánosan vezekel Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/legykepben/20130518-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-nyilvanosan-vezekel.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.