Perelheti munkaadóját Szebeni István

MTVA műsorvezető kirúgás Szebeni István botrány sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szebeni István beperelheti a köztévét, ha nem állítják vissza egy hónapon belül a munkaszerződését.

Ahogy azt a Life.hu megírta, Szebenit május közepén rúgták ki a köztévétől, mert a Híradó egy felvételről levetített adásában káromkodott.

Forrás: MTVA
Forrás: MTVA

Mint kiderült, a műsorvezetőről készült felvételt - az eddigi híresztelésekkel szemben - nem egy néző, hanem Dömsödi Gábor osztotta meg az interneten és így kerekedett országos botrány az ügyből.

Szebeni munkaszerződését felmondták, a képernyős régi álmát összetörve ezzel, hiszen mindig is a fél nyolcas esti híradó volt álmai munkája. A műsorvezető ügyvédje, dr. Mester Csaba szerint a Szebenivel szembeni eljárás több ponton is megkérdőjelezhető és perelhető. "Ha az MTVA magától visszaállítja ügyfelem szerződését, akkor semmilyen következménye nem lehet az ügynek. Az elbocsátás jogszerűsége erősen megkérdőjelezhető. Amennyiben harminc napon belül nem állítják vissza a szerződést, a per az egyetlen útja, hogy elégtételt szerezzünk" - mondta a Borsnak az ügyvéd.

Szakított Vastag Tomi és párjahttp://www.life.hu/legykepben/20130528-vastag-tamas-az-xfaktor-egykori-versenyzoje-szakitott-tancos-parjaval.htmlLecserélték a TV2 sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130524-szolnoki-peter-magyar-enekes-lett-farkas-zsolti-az-enek-iskolaja.htmlElhunyt Bárdy György színművészhttp://www.life.hu/legykepben/20130527-elhunyt-bardy-gyorgy-szinmuvesz.htmlKözépdöntőbe jutott a magyar tánccsapathttp://www.life.hu/legykepben/20130527-real-action-szucs-zoltan-tancos-csapata-az-angol-tehetsegkutato-kozepdontojebe.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.