Vastag Tomi nem csak az árral szemben védekezik

X-Faktor Vastag Csaba sztár RTL Klub Vastag Tamás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor egykori versenyzője is kivette részét az árvíz elleni védekezésből, ennek ellenére sokan támadni kezdték. Az énekes azonban nem hagyta magát: a legnagyobb közösségi oldalon üzent vissza az őt támadóknak - észlelte a Life.hu.

Annak ellenére, hogy nem akart vele kérkedni, órákon keresztül pakolta a zsákokat az egyik árvíz súlytotta területen Vastag Tamás, akit ennek ellenére a legnagyobb közösségi oldalon néhányan támadni kezdtek, hogy csupán sétálgat a gáton, nem dolgozik. Az énekes érthető módon felindultan reagált a negatív kommentekre.

Forrás: MTVA Sajtószoba
Forrás: MTVA Sajtószoba

"Csak a félreértések elkerülése végett a tegnapi sétálós fotóm alá láttam, hogy néhányan azt írták, nem sétálgatni, hanem dolgozni kéne a gáton. Először is kérem, engedje meg mindenki, hogy az időmet úgy osszam be, ahogy én szeretném. Önkéntes munkát vállalni azt jelenti, hogy akinek ereje van és ideje engedi és szeretne, az önként vállalja, hogy segít. Másodszor, ebbe nem akartam belemenni, bár időm, sem energiám nem engedte volna meg, de három napja én ott voltam a Dagály strandon és este 8-tól éjfélig, a munka után, négy órán keresztül rendesen lapátoltam a homokot a zsákokba és hordtam a zsákokat. Azért, mert nem ezzel haknizom az újságokban és a tévében, attól még ott voltam" - írta a közösségi oldalon Tomi, akinek szavaiból kiérződik, hogy úgy érzi: az őt bírálók számára mindegy az, hogy ő mit tesz, mindig találnak okot, amiért támadhatják őt.

"De mindegy is, hiszen ha ott vagy, akkor az a baj, ha nem, akkor az a baj, nem baj, ezt elfogadom. Magyarország, én így szeretlek. Bár ott voltam, de ha nem lettem volna ott és nem segítettem volna, akkor sem kérhetne ezért senki számon. Tudom, mindenkinek megfelelni nem lehet, de kérem, legközelebb az okoskodók kíméljenek meg a javaslataiktól, hogy mi az erkölcsileg jó vagy rossz. Akinek ilyen sok energiája van, hogy tudja fikázni a másikat, az kérem, vezesse le azzal, hogy várom a legközelebbi gátnál a láncban. Ott az önkéntes lap a gátnál, keressék vissza a nevem. Ott lesz. Vastag Csaba alatt, mert ott voltunk, de nem mondtam senkinek, mert önként mentem" - zárta le sorait az énekes.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.