Éjjel nappal Budapest Lali sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az éjszaka közepén támadtak rá és rabolták ki Lalit, az Éjjel-nappal Budapest sztárját, aki összetört az események után.

Az éppen hot-dog-árusként dolgozó fiútól a rá támadó fiatalok először csak ételt követeltek, de ahogy észrevették a mobil hot-dogos kocsin a kasszát, azonnal kitépték a helyéről és elszaladtak.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub

"Ennél rosszabbul nem is alakulhatott volna ez a nap. Pedig nagyon jól indult, sok pénzt kerestünk ma, de hirtelen minden elveszett" - kesergett a szerencsétlen srác, akinek ráadásul üzlettársa, Gabi előtt is el kellett számolnia a pénzzel. "Mindenemet befektettem, az utolsó pénzemet is ebbe az üzletbe raktam és most elvitték. Menjünk azonnal a rendőrségre" - dühöngött a feldúlt Gabi, aki aztán végül nagy nehezen megnyugodott és megígérte Lalinak, hogy még egy utolsó esélyt ad az egyelőre tragikus hot-dog-biznisznek.

Feleséggyilkost dolgoztatott Klapkahttp://www.life.hu/legykepben/20130603-klapka-gyorgy-magyar-milliardos-feleseggyilkost-alkalmazott-cegeben.htmlKlapka diójából süt Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/legykepben/20130603-medveczky-ilona-magyar-tancosno-klapka-gyorgy-magyar-milliardos-diojabol-sut.htmlGyerekágyban alszik a milliárdoshttp://www.life.hu/legykepben/20130603-klapka-gyorgy-magyar-uzletember-gyermekagyban-alszik.htmlÖccse törte derékba Szepesi karrierjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130604-szepesi-nikolett-magyar-uszono-karja-az-occse-brutalitasa-miatt-vegzetesen.htmlÖngyilkos lett a szexmániás úszónő szerelmehttp://www.life.hu/legykepben/20130603-szepesi-nikolett-magyar-uszono-elso-szerelme-ongyilkos-lett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.