Éjjel nappal Budapest Nádai Anikó sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb változás történt Nádai Anikó életében. Az Éjjel-nappal Budapest című sorozat sztárja felmondott - tudta meg a Life.hu.

Anikó a sorozatban alakított szerepe szerint annak idején azért érkezett Budapestre, hogy tetoválóművész legyen. Álma megvalósítását azonban hamar feladta, és rövid modellkarrier után egy kocsmában kezdett dolgozni pultosként.

Fotó: Szabó Balázs [origo]
Fotó: Szabó Balázs [origo]

Az állandóan csapongó lánynak most ebből is elege lett és a műszak közepén egyszerűen felmondott. Az utolsó csepp az volt a pohárban, amikor egy vendég molesztálta. "Nem az az életem célja, hogy pincérkedjek és hagyjam azt, hogy a vendégek fogdossák a fenekemet" - mondta Anikó, majd hozzátette: "Nem azért jöttem Budapestre, hogy egy kocsmában rohadjak meg." Most már csak az a kérdés, miből fog megélni az Éjjel-nappal Budapest című sorozatban Anikó.

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.