Tóth Gabi X-Faktor énekesnő sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő napok óta küzdött a hangszalagját megtámadó betegséggel, ami miatt az utóbbi napokban több fellépésén is problémái akadtak.

A BRAVO OTTO díjátadáson nem sikerült tökéletesen elénekelnie az Éjjel-nappal Budapest főcímdalát, amitől teljesen kiborult, a következő fellépésén pedig egyszerűen elment a hangja, így Gabi kénytelen volt odafigyelni az egészségére.

"Használt az aloe vera spray, a kalciumampulla, a csípős ételek és a sok pihenés. Kezdek jobban lenni, de tudom, hogy a jövőben oda kell figyelnem a torkomra. Mostantól viszont száz százalékkal csak és kizárólag arra koncentrálok, hogy az X-Faktorban mentorként a lehető legjobb teljesítményt nyújthassam" - mondta a Blikknek az énekesnő.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Simon Cowell dönt az Attraction sorsárólhttp://www.life.hu/legykepben/20130612-az-attraction-magyar-latvanyszinhaz-sorsarol-simon-cowell-amerikai-producer-dont.htmlTerhes az RTL Klub sztárja?http://www.life.hu/legykepben/20130610-hanna-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-lehet-hogy-terhes.htmlFélrelépett Fésűs Nelly színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130605-fesus-nelly-szineszno-terdet-megmutottek.htmlFelesége miatt bénázott Ganxsta Zoleehttp://www.life.hu/legykepben/20130610-ganxsta-zolee-sorcsapolasbol-megbukott-ideges-volt-felesege-miatt.htmlKeresztes Ildikó nem kell a kiadójának?http://www.life.hu/legykepben/20130611-keresztes-ildiko-enekesno-kiado-nelkul-maradhat-mert-megszunik-a-sony.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.