Éjjel nappal Budapest Lali sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyáron a képernyőkről általában eltűnnek az egyes csatornák sorozatai, showműsorai, az RTL Klub azonban az Éjjel-nappal Budapestet nem küldi nyári szünetre - értesült a Life.hu.

Lali és lakótársai az elkövetkezendő forró hetekben, hónapokban is élvezik az életet, miközben nem mindennapi kalandokba keverednek. A sorozatot - a nyári nézői szokások megváltozására tekintettel - kicsit később, 20.55-től láthatják az RTL Klub nézői.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub

Lali a sorozat egyik mókás jelenetében rendezett sztriptízt

A Híradó után, 19.10-től Sebestyén Balázs izgalmas vetélkedője, az 1 perc és nyersz! jelentkezik ismétlő epizódokkal. Július elsejétől, hétköznaponként a nézők újra átélhetik a versenyzők küzdelmét az egy perc alatt teljesítendő, csak látszólag egyszerű feladatokkal.A vetélkedőt a 20.20-kor kezdődő Fókusz követi. Nyári szünetet tart viszont a Barátok közt, a záró epizódot június 28-án, pénteken láthatják a nézők. Az őszi műsorrendben természetesen újra egyórás epizódokkal jelentkezik az Éjjel-nappal Budapest.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.