zenekar Csepregi Éva sztár Neoton Família
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiborultak a Neoton Família tagjai, akik egy fellépésen érzésük szerint vállalhatatlan körülmények között kellett, hogy fellépjenek.

A zenekar egy békéscsabai rendezvényre volt hivatalos. A helyszínre érkezve meglepve tapasztalták, hogy teljesen elfogadhatatlan körülmények várták őket, ráadásul még a színpadképet sem alakíthatták úgy, ahogyan a szervezőkkel előre megállapodtak.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Csepregi Éva, a zenekar énekesnője méltatlan körülmények közt öltözött

"Az egyik legsikeresebb hazai zenekar vagyunk, ennek ellenére nincsenek különösebb igényeink, ha csak az nem számít teljesíthetetlen elvárásnak, hogy egy buli előtt, alatt és után szeretnénk megőrizni az emberi méltóságunkat. Döbbenetes volt ez a békéscsabai buli!" - fakadt ki Baracs János, a zenekar basszusgitárosa a Borsnak, majd elárulta, hogy öltözniük egy napon felállított sátorban kellett, ahol még egy ventilátort sem helyeztek el, ráadásul a zenekar énekesnője, Csepregi Éva nem kapott külön öltözőt, így a fiúkkal együtt kellett készülődnie. Egy szétszakított szemeteszsák mögött öltözött át, hogy ne kelljen fehérneműben a férfiak előtt állnia. Mindeközben mellettük egy ventilátorokkal hűtött hatalmas katonai sátor tátongott üresen: mint kiderült, a szintén a rendezvényen fellépő Ákosnak tartották fent.

És ez még nem volt minden: a mellékhelyiséget is furcsa módon biztosították a rendezők a fellépőknek. "A sátrunk mellett ott díszelgett egy gyönyörű katonai sátor, teljesen üresen, mellette lelakatolt mobilvécé. Kiderült, ez Ákosnak volt fenntartva. Alig hittünk a fülünknek, amikor közölték, hogy több mint hetven fellépő kénytelen összesen két vécét használni, miközben Ákos egyedül trónolhat a privát mellékhelyiségében." Az már csak hab volt a tortán, hogy Ákos hangszerei és eszközei miatt a Neoton Família nem tudta úgy berendezni a színpadot magának, ahogyan előre megállapodtak a szervezőkkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.