helyreállítás rakpart Pesti Imre Margitsziget nyitás árvíz közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péntek délután két órakor megnyitották a Margitszigetet a közösségi közlekedés, a gyalogos forgalom és az engedéllyel rendelkezők előtt - számol be az MTI.


Forrás: MTI/Lakatos Péter
Forrás: MTI/Lakatos Péter

Margitsziget - most

Az ÁNTSZ péntek este 6 óráig végez a fertőtlenítéssel, és a tervek szerint hétvégére befejeződik a szúnyogirtás is a fővárosban. A Rudas és a Lukács fürdő már működik, a vízminták negatívak voltak. A Király fürdő még zárva tart. A Margitszigetről eltűntek a homokzsákok, a helyreállítás majdnem befejeződött. A Főkert egy területen, a sziget Pest felőli oldalán végez még munkálatokat, azt a területet körbekordonozták és nem látogatható - tette hozzá Pesti Imre. Szombat reggel 8 órakor mind az uszoda, mind a Palatinus strand megnyílik.
Budapesten a helyreállítás majdnem teljesen befejeződött. A pesti alsó rakpart Parlament előtti része nem az árvízzel, hanem az építkezéssel összefüggésben van még lezárva.

Árvíz - jövő héten megnyitják a rakpartokathttp://www.life.hu/legykepben/20130613-a-dunai-arhullam-hetvegen-hagyja-el-hazankat-kozben-sok-telepulesen.htmlÁrvíz - Megmenekült a Margitszigethttp://www.life.hu/legykepben/20130612-gyozelemre-allunk-az-arvizzel-szemben-orban-viktor-szerint-aki-gyorujfaluban.htmlÁrvíz - borul a közlekedés a fővárosbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130611-meg-masfelket-nehez-nap-all-elottunk-az-arvizi-vedekezes-soran.htmlÁrvíz - délen dagad a Dunahttp://www.life.hu/legykepben/20130610-budapesten-vasarnap-este-tetozott-a-duna-azota-folyamatos-apad-a.htmlÁrvíz Budapestenhttp://www.life.hu/life/galeria/20130607-arviz-budapesten-2013.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.