Életveszélyben van Bari Lacika papája

TV2 Bari Lacika Az ének iskolája sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagybeteg nagypapájáért aggódik Bari Lacika. Az ének iskolája tehetséges versenyzője és családja a műsor ideje alatt kapta a szomorú hírt, hogy a gyilkos kórral küzdő, szeretett papa állapota romlott.

Gyuszi papa már régóta a gyilkos kórral küzd, de mivel fiatal ember, így orvosai és családja is bíznak, hisznek felépülésében.

Fotó: Tv2
Fotó: Tv2

Lacika még versenyben volt, amikor kiderült, hogy a papa tüdeje bevérzett, állapota válságosra fordult. Amióta bezárt Az ének iskolája, a kisfiút el sem lehet mozdítani a nagypapa mellől, aki a kórházban, kis tévéjén végig büszkén követte kisunokája szereplését. A kisfiú erősen kötődik Gyuszi papához, hiszen nyolc éven át együtt éltek Miskolcon.

"Az orvosok, az ápolók és betegek is látták, hogy a papa még a karjába kötött infúzióval is drukkol nekem, így csatlakoztak hozzá. Most viszont mi szorítunk a papáért. Folyton benn vagyunk nála, és tudom, hogy a jóistenke segít nekünk, érzem, hogy minden jó lesz, és ő meggyógyul"- mondta a Blikknek bizakodva Lacika.

Ma érettségizik a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20130623-karpati-rebeka-miss-universe-hungary-holnap-erettsegizik.htmlVéresre verték VV Cristofelthttp://www.life.hu/legykepben/20130623-veresre-vertek-vv-cristofelt-utolso-videoklipjenek-forgatasan.htmlJohnny Depp indiánoknak mutatta be új filmjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130623-johnny-depp-komancs-indianoknak-mutatta-be-eloszor-uj-filmjet-a.htmlKipakol a közönségdíjas szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20130623-kocsis-korinna-miss-world-hungary-2013-kozonsegdijas-szepsegkiralyno-kipakol.htmlVirágzik a Tisza - Csodás fotóhttp://www.life.hu/legykepben/20130623-viragzik-a-tisza-kereszek-ezrei-repkednek-a-tisza-folott-tokajnal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.