Halálosan megfenyegették VV Évát?

VV Éva Való Világ Baukó Éva sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét kórházba került a botrányairól elhíresült Baukó Éva, a Való Világ egykori szereplője.

VV Éva ezúttal is szállásadójával, Tiborral balhézott össze. A férfi állítja, hogy a szőkeség ezúttal már egyhuzamban, több napon át részeg volt, végül szombaton elszakadt a cérna és pofon vágta.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Éva azonban máshogy emlékszik: ő állítja, hogy a férfi halálosan megfenyegette. "Találtam magamnak albérletet, és a maradék cuccaimért mentem el hozzá. Bekattant, és ököllel fejbe vert. Egyelőre kórházban vagyok, a rendőrséget még nem értesítettem, de terveim szerint megteszem, annál is inkább, mert megfenyegetett, hogy megöl. Pontosan azt mondta, hogy miattam nem fog börtönbe kerülni, inkább meghal, de velem együtt"- mondta a Borsnak Éva, aki nyolc napon túl gyógyuló sebeket szerzett és kórházban ápolják.

Tibor már nem először emelt kezet a Való Világ egykori törtetőjére. Az első alkalommal Éva arccsontján repedést találtak az orvosok, és ha ezúttal bebizonyosodik, hogy ismét megütötte a lányt, a férfi súlyos testi sértés vádjával bíróságra kerülhet, és börtönt is kaphat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.