Éjjel nappal Budapest Lali sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megsérült és kórházba került az Éjjel-nappal Budapest egyik stábtagja a forgatáson. A bajt meglepő módon egy ormányos medve okozta - tudta meg a Life.hu.

A Rumli névre hallgató macit az állatbolond Lali lopta el az állatkereskedésből, ahol dolgozik és vitte a közös albérletbe, ahol az egyáltalán nem szelíd ormányos komoly felfordulást okozott.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

A legnagyobb gond az volt, hogy Rumli megharapta a stáb fotósát, aki emiatt kórházban kötött ki. "Csak szerettem volna néhány közeli képet készíteni róla. Előtte, gondoltam, összebarátkozom vele, próbáltam megsimogatni, aminek az lett a vége, hogy a kezembe harapott" - mondta el a fotós, akit a fertőzés elkerülése miatt tetanuszoltásra küldtek. Kérdés, hogy a történtek után Lali új szerzeménye maradhat-e közös lakásban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.