Megmutatta újszülött kisfiát Polgár Krisztina

fotó Polgár Kriszta szépségkirálynő kórház újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépségkirálynő megmutatta újszülött kisfiát Kaldau Olivért, aki kedden jött a világra.Krisztina természetes úton, minden érzéstelenítés nélkül szült.

Krisztina nem bírta megvárni, míg valamelyik heti magazin profi, művészi képeket készít kisfiáról. Még a kórházban, a szülés után pár órával elkattintották azt az első fotót, amelyet közkinccsé tettek a legnagyobb közöségi portálon. Az újdonsült anyuka nem is írt különösebb megjegyzést hozzá, érzéseit a legrövidebben és legtömörebben közölte.
"Nincs rá szó"
"Ő a legnagyobb csoda, ami történhetett velünk" -
tette hozzá a Life. hu-nak.

Forrás: Debreczeni Zita, Facebook/PolgarKrisztina
Forrás: Debreczeni Zita, Facebook/PolgarKrisztina

Elismerést kapott ByeAlexhttp://www.life.hu/legykepben/20130627-byealex-enekes-ezust-plakettet-kapott-matolcsy-gyorgytol-az-eurovizios-dalfesztivalon.htmlHúga babáján gyakorol Peller Annahttp://www.life.hu/legykepben/20130626-peller-anna-magyar-szineszno-huga-kisbabajan-gyakorol-az-anyasagra.htmlTengerparton romantikáznak Hujberékhttp://www.life.hu/legykepben/20130627-hujber-ferenc-magyar-szinesz-es-felesege-egyutt-nyaralnak-mikozben-valofelben.htmlIsmét Oprah Winfrey a legbefolyásosabb hírességhttp://www.life.hu/legykepben/20130626-oprah-winfrey-egykori-talkshowhaziasszony-lett-a-legbefolyasosabb-celeb-a-forbes.htmlBaleset az Éjjel-nappal Budapest forgatásánhttp://www.life.hu/legykepben/20130626-baleset-tortent-az-ejjelnappal-budapest-forgatasan-az-egyik-stabtag-megserult.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.