Éjjel nappal Budapest verekedés Joe sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-nappal Budapest keménykötésű szereplője, Joe már többször bizonyította, hogy hatalmas szíve van és a családja mindennél fontosabb számára. Most szerettei védelmében egy bűnözővel verekedett össze - tudta meg a Life.hu.

Minden félelmét félretette Joe, aki nekiment egy kőkemény alvilági alaknak. A lányokat futtató, agresszív külsejű Adrián verőlegényekkel és harci kutyákkal várta Joe-t, hogy megfenyegesse. Amikor azonban a bandavezér Joe lányát és családját vette a szájára, az Éjjel-nappal Budapest sztárja nem törődve a veszéllyel egy ütéssel a földre küldte.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub

A bűnöző becsületére legyen mondva, hogy a verőlegényeit és a kutyákat nem engedte Joe után, aki szabadon elsétálhatott, de az esetnek lesz még folytatása. "Megmondom, őszintén féltem egy kicsit, eszembe jutott, hogy egy folyó mélyén végzem, de amikor Adrián ismét a családomat fenyegette, nem törődtem azzal, mennyien vannak, csak ütöttem. Utólag azt mondom, szerencsésen megúsztam" - árulta el érzéseit a vakmerő férfi.

Megerősítették a nehézségek Détár Enikőthttp://www.life.hu/legykepben/20130628-detar-eniko-magyar-szinesznonek-edesanyja-gyuruje-ad-erot.htmlRálőttek a műsorvezetőrehttp://www.life.hu/legykepben/20130628-prikaszky-akos-gergo-az-ezo-tv-musorvezetojenek-autojara-lalottek.htmlRussell Brand megtérítené a leszbikethttp://www.life.hu/legykepben/20130627-russell-brand-brit-komikus-minden-leszbikussal-lefekudne-hogy-tesztelje-oket.htmlLepukkant Mikulás lett Nick Nolte-bólhttp://www.life.hu/legykepben/20130627-nick-nolte-szinesz-hatalmas-szakallat-novesztett-es-ugy-nez-ki.htmlPróbára tette férjét Gombos Edinahttp://www.life.hu/legykepben/20130625-gombos-edina-kivalo-haziasszony-megis-majdnem-megmergezte-ferjet-albertot.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.