Weisz Fanni szépségkirálynő csalás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A siket szépségkirálynő úgy érzi, hogy ellopták az életét azok a csalók, akik a nevében egyeztettek munkákat, randevúkat, sőt fogadtak telefonhívásokat is.

Fanni figyelmét a napokban az egyik rajongója hívta fel arra, hogy egy ál Weisz Fanni oldal működik a legnagyobb közösségi oldalon.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Amikor a szépségkirálynő utánanézett a dolognak, kiderült, hogy a csalók nem csupán egy álrajongói lapot indítottak, de a csaló munkákat, randevúkat egyeztetett telefonon a nevében. "Megdöbbentő, de hívásokat is fogadott. A vonal végén egy női hang azt állította, hogy a barátnőm és egyben tolmácsom, aki fizetést kap tőlem. Visszaéltek azzal, hogy nem ismerhetik a hangomat, s akármit mondhatnak anélkül, hogy kiderülne: én semmiről nem tudok" - mondta a Borsnak szomorúan Fanni, aki nem tartja kizártnak, hogy feljelentést tesz az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.