Hal a tortán fűszerkeverék Sági Szilárd főzés gasztro
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Forgatáson kívül sem unatkozik Sági Szilárd, aki ismét képernyőre került a Hal a tortán új sorozatában. Új kreációit ráadásul a családján teszteli  - tudta meg a Life.hu.

Szilárdnak a tévéműsor forgatása után sincs sok szabadideje, pedig saját éttermét már rég bezárta. Járja az országot, főz, zsűrizik, műsort vezet céges rendezvényen vagy falunapon. Ráadásul egy fűszerkeverék családot tervez piacra dobni.

Forrás: Noguchi Porter Novelli
Forrás: Noguchi Porter Novelli

"Csináltunk erre egy céget, megpróbálunk olyat fűszerkeveréket kidolgozni, ami nem abból áll hogy összerakok háromféle fűszert, ez ennél keményebb munka. Legutóbb több kiló húst vásároltam és összehívtam a családot.16-18-féle húsgombócot csináltam többféle ízesítéssel. Ilyenkor körbeülik az asztalt és tesztelnek, zsűrilapokon fejezik ki a véleményüket. Az ember leszűri az eredményeket és próbálja a legjobbat megalkotni. A világon szerzett tapasztalataimat kicsit magyarosítani kell, mert ha itthon szeretném, hogy sikeres legyen a termékem, akkor a hazai igényeknek kell megfelelnem. Nem leszek Kovács Lázár konkurenciája, ebben a csárdában elfér a két dudás is. Ráadásul én sohasem mondtam magamról, hogy én vagyok a sztárséf, én örökre a gasztrokibic maradok. Csak megpróbálom a tapasztalatomat és a tudásomat egy kicsit kamatoztatni úgy, hogy az átlagembernek is elérhető legyen. Ha a csúcsgasztronómiáról receptkönyvet írnék maximum 1200 embert érdekelne. De én a mi kutyánk kölyke vagyok, így kicsit az átlagembereknek kell segítenem abban, hogyan lehet a naponta asztalra kerülő étel változatosabb, finomabb" - osztotta meg velünk Szilárd.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.