Megint nekimentek ByeAlexnek

vád dal menedzser lopás ByeAlex videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig jelent meg, máris támadják ByeAlex legújabb videóklipjét. Az énekest azzal vádolják, hogy a dalt koppintotta - tudta meg a Blikk.

Legutóbb a Matolcsy Györgytől kapott ezüst plakett verte ki a biztosítékot ByeAlexnél, most pedig a mindössze néhány napja debütált Nekemte című dal kisfilmje. Néhány hozzászóló szerint ugyanis kísértetiesen is hasonlít a Bring me the Horizon zenekar Shadow moses című klipjéhez. A lap megkereste ByeAlex menedzserét, aki azt állítja: szó sincs lopásról.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Elképzelhető, hogy akad hasonlóság a két klip között, de bizton állíthatom, nem loptunk. Miután láttam a kritikákat, én is megnéztem a klipet, az elején néhány effektbeli hasonlóságot talán fel lehet fedezni. A Nekemte kisvideó születésénél a készítők ragaszkodtak ehhez az effekthez, ami Alexnek és nekem is nagyon tetszett" - így reagált a vádakra Papp László, az énekes menedzsere. A videóklipet itt megnézheted:

Kiborult a támadások miatt ByeAlexhttp://www.life.hu/legykepben/20130627-byealex-enekes-ezust-plakettet-kapott-matolcsy-gyorgytol-az-eurovizios-dalfesztivalon.htmlA legédesebb ByeAlex feldolgozáshttp://www.life.hu/szorakozz/20130625-egy-aprocska-kisfiu-enekli-byealex-kedvesem-cimu-dalat-video.htmlLeiskolázták ByeAlex daláthttp://www.life.hu/szorakozz/20130617-byealex-dalat-a-kedvesemet-altalanos-iskolasok-az-evzarojukra-dolgoztak-fel.htmlByeAlex letaszította trónjáról Majkáthttp://www.life.hu/legykepben/20130613-viva-comet-dijatado-majka-nekiment-byealexnek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.