prostitúció VV Éva Való Világ Baukó Éva sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva állítja, hogy átverték és prostituáltnak vitték ki Athénba.

Ahogy azt a Life.hu is megírta, a ValóVilág egykori szereplője a görög fővárosban hazánkat képviselte volna egy szépségversenyen Miss Budapestként. Csakhogy a helyszínen állítólag ittas állapotban hatalmas botrányt csapott.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Éva állítja, hogy mindebből egy szó sem igaz. Valójában egy átverés áldozata lett és prostiutáltat akartak belőle csinálni. Tény, hogy az utazásra az a Répás Lajos kérte fel, aki ellen kerítés miatt épp eljárás folyik. "Kész tények elé lettem állítva: azt mondták, hogy két-három ezer eurót kapok, de ezért le kell feküdnöm pár férfival. Akkor lett világos, hogy ellenszolgáltatás miatt fizették ki előre a repjegyemet és a szállásomat is" - állította a Blikknek Éva, aki hozzátette: miután ellenállt, átszállították egy másik szállodába, és most nagy bajban van, mert nincs meg a repülőjegye hazafelé, és pénze sincs, amiből megvehetné magának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.