Éjjel nappal Budapest Lali sztriptíz sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb tervet eszelt ki álmai nőjének meghódítására Lali, az Éjjel-nappal Budapest sztárja. A kissé bolondos srác ismét extrém dologba kezd: sztriptízelni fog - tudta meg a Life.hu.

Nem először próbálkozik Lali a sztriptízzel. Zsófinak és Vivinek egyszer már bemutatott egy vetkőzős számot, hogy kiengesztelje a lányokat.

Forrás: RTLKlub
Forrás: RTLKlub

Ám most a tét sokkal nagyobb: legfrissebb kiszemeltjét szeretné egy szexi tánccal meghódítani. A lakás mókamestere természetesen ezt is teljes erőbedobással akarja csinálni. Reggel otthon gyakorol, majd mellkasgyanta következik, végül pedig elmegy egy sztriptízórára. A stúdióban aztán három gyönyörű lány fogadja, akik rögtön elvarázsolják a srácot. A fiú persze nem hátrál meg és apait-anyait beleadva veti bele magát a tanulásba.
"Ha egy szexi pucér férfitest táncol, az mindenkinek bejön, nem? Nekem meg kell tanulnom táncolni, mert csak így tudom meghódítani a lányt az esti randin" - mondta reménykedve a minden lököttségre nyitott Lali.

Új tetkót varratott Weisz Viktorhttp://www.life.hu/legykepben/20130708-weisz-viktor-a-voice-sztarja-vadonatuj-tetovalast-varratott-a-kezfejere.htmlNem mindenki ítéli el Hujber Ferithttp://www.life.hu/legykepben/20130709-hujber-ferenc-magyar-szinesz-botranyt-okozott-megosztja-az-embereket.htmlPasi nélkül is boldog Németországban Karsai Zitahttp://www.life.hu/legykepben/20130709-karsai-zita-magyar-tancosno-nemetorszagban-tervezi-a-jovojet.htmlNem ment el édesapja esküvőjére Beyoncéhttp://www.life.hu/legykepben/20130708-beyonce-enekesno-nem-ment-el-edesapja-mathew-knowles-eskuvojere.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.