Cristofel szerepet kapott - Verebes István kiborult

rendező színész Verebes István Való Világ sztár RTL Klub VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen kiborult Verebes István, amikor megtudta, hogy Cristofel, a ValóVilág egykori szereplője színpadi szerepet kapott - észlelte a Life.hu.

Ma jelent meg a hír, mely szerint a ValóVilág kubai származású szépfiúja álomszerepet kapott a Bubik István Színház Grease című előadásában.

Forrás: MTI/Kollányi Péter
Forrás: MTI/Kollányi Péter

A hírnek nem mindenki örült felhőtlenül. Verebes István konkrétan kiborult a legnagyobb közösségi oldalon, és elgondolkozott rajta, hogy talán fel is kéne hagynia a szakmával, ha már ilyen dolgok is megeshetnek a művészvilágban. "1. Mi az, hogy Bubik István Színház?! 2. Ki annak az igazgatója, aki ezt a fiút alkalmazza? 3. Most kellene abbahagynom a szakmát!" - írta a rendező a hírre reagálva.

Csonka András is fennakadt a történteken és megindultan írta ki véleményét a legnagyobb közösségi oldalra, hiszen szerinte rengeteg nagyon tehetséges művész nem jut munkához, így aztán érthetetlen, hogy egy valóságshow-hős viszont lehetőséget kap.. "Úgy tűnik, minden napra jut egy falat.....Egy színház, amely Bubik István nevét viseli, feltételezem, hogy az Ő szellemiségét és színházról alkotott nézeteit, világlátását tűzte zászlajára, hogyan oszthat bármilyen darabban bármilyen szerepet a "kubai macsóra" Christofelre? Még mindig nem látható szabad szemmel a sok munka nélküli, elképesztően tehetséges fiatal színész?"

Luxusapartmanban nyaralt az ismert sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20130710-polyak-lilla-magyar-szineszno-es-homonnay-zsolt-magyar-szinesz-luxus.htmlDivatosan fesztiválozik Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/legykepben/20130711-debreczeni-zita-fesztivaldivatja.htmlMegkérték Kiszel Tünde kezét!http://www.life.hu/legykepben/20130711-megkertek-kiszel-tunde-kezet.htmlNem szabadulhat UFO Zsoltihttp://www.life.hu/legykepben/20130711-varga-zsolt-az-ufo-egyuttes-egykori-tagja-nem-szabadulhat-a.htmlSzínészt szeret Muri Enikő?http://www.life.hu/legykepben/20130711-muri-eniko-az-xfaktor-egykori-versenyzoje-es-kerenyi-miklos-mate.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.