Balaton Sound belépő szépségkirálynő rablás vonat Kárpáti Rebeka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán még kétségbe esett ellopott belépői miatt, a Balaton Sound nyitónapján, csütörtökön már boldogan jelent meg Kárpáti Rebeka, a Miss Universe Hungary 2013 cím tulajdonosa.

Nem gondolta volna Rebeka, hogy sikerül eljutnia élete első fesztiváljára. Egy nappal az indulás előtt feltörték a kocsijukat és minden iratukat elvitték - a fesztiválbelépőt is. Az egész napos ügyintézés és idegeskedés után a szépségkirálynő végre fellélegzett, amikor belépett a buli helyszínére.

Fotó: Life.hu
Fotó: Life.hu

"Nem is gondoltam volna, hogy végül sikerül ide eljutnom. Köszönöm a sok segítséget, amit kaptam, ugyanis nagyon rosszul indult minden. Érdre mentünk a barátommal az állatorvoshoz, csak tíz percre ugrottunk be és tizenöt méterre voltunk a kocsitól. Amikor kijöttünk láttuk, hogy két ablakot betörtek és az egész autót kirámolták. Egy kis táskában volt az összes igazolványom, amit elvittek. Kétségbe estem, a barátnőm majdnem eladta a jegyét miattam, mert nélkülem nem akart eljönni. A mai napom ügyintézéssel telt, ezért csak estére értem le. Három vonatot késtünk le, nem kívánom ezt a napot senkinek" - mesélte Rebeka, aki a fesztiválra bejutva végre megnyugodott.

"A volt általános iskolai osztálytársamnál lakom. Ők a legjobb barátaim, a mai napig tartjuk a kapcsolatot. Életemben nem voltam fesztiválon, nem vagyok egy bulizós arc. Annyira jó, hogy itt vagyunk és vigyázunk egymásra! Apukám, R. Kárpáti Péter nem tiltott meg semmit, csak mindent le kell jelentem: hol, kivel vagyok és mit csinálok. Megbíznak bennem, időnként bejelentkezem, vagy küldök SMS-t, néha ők hívnak fel. Sajnos a barátom csak egy napra tud majd lejönni hozzánk" - osztotta meg velünk Rebeka, aki a hírekkel ellentétben nem plasztikáztat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.