Bódi Sylvi estélyiben, egy hintán pörögve villantott

nyuszilány Bódi Sylvi villantás playmate sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fotózáson, estélyi ruhában, unaloműzésként pördült fel a egy hinta kötelére az egykori nyuszis lány, kivillantva formás idomait - észlelte a Life.hu.

Már megszokhattuk, hogy Bódi Sylvi szereti az extrém sportokat, a hihetetlenül extrém diétákat és most az is kiderült, hogy popsit sem átlagosan villant.

Forrás: Bódi Sylvi
Forrás: Bódi Sylvi

Az egykori playmate-et Debreczeni Zita fotózta elegáns ruhákban, de a munka közben volt idejük a szórakozásra is. Sylvi először platform magas sarkúban gördeszkázott, majd a gördeszkát a hinta ülőkéjére téve, állva hintázott, végül estélyi ruhában pördült fel a hinta kötelére úgy, hogy a popsija se maradjon takarásban. "A tegnapi fotózás ugyan 10 órán át tartott, de ha jó a stáb, akkor repül az idő. Én meg rám jellemző módon bizonyos időközönként szórakoztattam az egybegyűlteket" - kommentálta a pikáns képet a playmate.

A férfiak pedig örülhetnek, mert Sylvi ráadásul az ekkor készült fotót meg is mutatta a nagyközönségnek.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.