Rubint Réka először fürdött a Balatonban

2013.07.19. 15:13

Rubint Rékának olyan sztorija van, amit elsőre kevesen hisznek el neki: 35 évesen, életében először mártózhatott meg a Balatonban. Mindezt férjének köszönheti.

Rubint Rékáról valószínűleg kevesen hiszik el elsőre, hogy soha életében nem fürdött a Balatonban. A háromgyermekes fitneszladyt férje, Schobert Norbi lepte meg az egynapos kirándulással.

Forrás: Facebook/Rubint Réka

Réka a Facebook-családjával megosztott fotók mellett elárulta, hogy kislányként minden nyáron dolgozott, ezzel segítve a szüleinek. "Nem volt pihenés és szünidő, így a 'balatoni nyár' is elmaradt. Mindig óriási szemekkel, tátott szájjal hallgattam az osztálytársaim Balatonon szerzett nyári élménybeszámolóját" - írta. "Lehet, hogy el sem hiszik nekem, de szerdán, 35 éves koromban merültem meg életemben először a zöldes színű habokban. Fantasztikus élmény volt, a víz kristálytiszta, csendes, nyugalmas" - nyilatkozta Réka a BorsOnline-nak.
A mininyaralást végül az tette teljessé, hogy a barátaik a vitorlásukkal kivitték őket a Balatonra, ahol természetesen közös fénykép is készült róluk.

Újabb szépségtitkait árulta el Rubint Rékahttp://www.life.hu/legykepben/20130603-rubint-reka-elarulta-titkat-hogyan-lesz-szep-es-feszes-a.html Rubint Réka a negyedik gyermekével terhes?http://www.life.hu/anyaskodj/20130525-rubint-reka-a-negyedik-gyermekevel-varandos-schobert-norbi-egy-titokzatos.html Rubint Réka tagadja a vádakathttp://www.life.hu/legykepben/20130115-csodbe-mentek-a-rubint-reka-fitneszguru-nevevel-femjelzett-szepsegszalonok.html Összeomlott Rubint Réka!http://www.life.hu/legykepben/20121212-rubint-reka-magyar-sztar-schobert-norbi-magyar-fitneszguru-miatt-osszeomlott.html Ki gerjed Rubint Rékára?http://www.life.hu/legykepben/20121025-schobert-norbi-felesege-rubint-reka-kulsejet-egy-kozosseg-oldalon-kritizaltak.html Minden szem rá szegeződött - Parányi sortban és mélyen kivágott felsőben partizott Rubint Rékahttp://www.life.hu/legytrendi/20120927-rubint-reka-fitnesz-edzo-schobert-norbi-felesege-rovid-nadragban-es.html Komoly bajba kerülhet Rubint Rékahttp://www.life.hu/legykepben/20120815-rubint-reka-schobert-norbi-felesege-illegalis-fotot-keszitett-egy-moziban.html Ilyen a tökéletes bikinialak - Fotón a parányi fürdőruhában pózoló Rubint Rékahttp://www.life.hu/legytrendi/20120804-rubint-reka-schobert-norbert-felesege-kicsi-bikini-van-rajta-foto.html
Schobert NorbertRubint RékaBalatonbikinifitneszguru