Rubint Réka Schobert Norbert bikini Balaton fitneszguru
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Rékának olyan sztorija van, amit elsőre kevesen hisznek el neki: 35 évesen, életében először mártózhatott meg a Balatonban. Mindezt férjének köszönheti.

Rubint Rékáról valószínűleg kevesen hiszik el elsőre, hogy soha életében nem fürdött a Balatonban. A háromgyermekes fitneszladyt férje, Schobert Norbi lepte meg az egynapos kirándulással.

Forrás: Facebook/Rubint Réka
Forrás: Facebook/Rubint Réka

Réka a Facebook-családjával megosztott fotók mellett elárulta, hogy kislányként minden nyáron dolgozott, ezzel segítve a szüleinek. "Nem volt pihenés és szünidő, így a "balatoni nyár" is elmaradt. Mindig óriási szemekkel, tátott szájjal hallgattam az osztálytársaim Balatonon szerzett nyári élménybeszámolóját" - írta. "Lehet, hogy el sem hiszik nekem, de szerdán, 35 éves koromban merültem meg életemben először a zöldes színű habokban. Fantasztikus élmény volt, a víz kristálytiszta, csendes, nyugalmas" - nyilatkozta Réka a BorsOnline-nak.
A mininyaralást végül az tette teljessé, hogy a barátaik a vitorlásukkal kivitték őket a Balatonra, ahol természetesen közös fénykép is készült róluk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.