Válik a TV2 műsorának álompárja

2013.07.19. 9:41

2013 elején az első házassági évfordulójukra készült Patkó Csenge és Baranyi Péter, akik az ÖsszeEsküvők műsort nyerték. Fél évvel később véget ért az álom: a pár válik.

Patkó Csenge és Baranyi Péter 2011 végén nyerték meg az ÖsszeEsküvők című műsort. A Blikk úgy tudja, a házasságuk véget ért. Ezt az információt egyikük sem tagadta a bulvárlapnak, de bővebben nem kívántak nyilatkozni arról, miért ment tönkre a kapcsolatuk. A pár tavasszal költözött ki az egy évre kapott ingyenlakásból. Egyelőre nem tudni, mi lesz a 12 millió forintos pénznyereményből megmaradt összeg sorsa, ahogy azt sem, az ajándék gyémántgyűrű és az autó kihez kerül - írja a lap.

Fotó: Mudra László [origo]
Csenge és Péter az ÖsszeEsküvők nyerteseként

Ki se mozdulnak az ágyból az Összeesküvők nyerteseihttp://www.life.hu/legykepben/20120109-eskuvore-keszulnek-es-ki-sem-bujnak-az-agybol-az-osszeeskuvok.html Bunda? - Csenge és Peti az ÖsszeEsküvők nyerteseihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111216-osszeeskuvok-bunda-csenge-es-peti-az-osszeeskuvok-nyertesei.html ÖsszeEsküvők: Mása igent mondott Alekosznak, így három pár verseng a fődíjérthttp://www.life.hu/legykepben/20111215-osszeeskuvok-masa-igent-mondott-alekosznak-igy-harom-par-verseng-a.html ÖsszeEsküvők: Csenge fölényes győzelmehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111210-osszeeskuvok-csenge-folenyes-gyozelme.html ÖsszeEsküvők: Csenge nem ússza meg összecsapás nélkül!http://www.life.hu/legykepben/20111208-osszeeskuvok-csenge-nem-ussza-meg-osszecsapas-nelkul-peti-nem-is.html ÖsszeEsküvők: Ötödször is Mása maradt játékbanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111203-osszeeskuvok-otodszor-is-masa-maradt-jatekban-renike-ment-szilo-utan.html
házasságválásÖsszeEsküvők (tévéműsor)