Féltékenységből ölhették meg a bőröndbe rejtett lányt

gyilkosság halál brutalitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több napja lehetett K. Alexandra holtteste egy bőröndbe gyömöszölve Észak-Londonban, mire a rendőrség rábukkant. A holttest azonosítása épp ezért nem volt egyszerű.

Ahogy azt a Life.hu is megírta, egy magyar nő hulláját találták meg vasárnap Észak-Londonban. Mint kiderült, az áldozat egy 25 éves zalaegerszegi nő volt, aki két éve élt Angliában, és az éjszakában dolgozott.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

A Blikk úgy tudja, hogy féltékenység állhatott a gyilkosság hátterében. A feltételezett 29 éves, szintén magyar származású tettest, a lány egykori barátját a rendőrség már elfogta és vádat is emeltek ellene. A fiatalok párkapcsolata megromolhatott az utóbbi időben, Szandra ezért költözött a férfi nélkül nemrégiben új albérletbe. A szobatársainak az lett gyanús, hogy ajtaja előtt egy idegen pár cipőt láttak napokon át, de a lánynak nyoma sem volt. Ezért tettek bejelentést a rendőrségen. A lány holttestére vasárnap találtak rá egy bőröndben. Halálának pontos oka egyelőre ismeretlen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.