Éjjel nappal Budapest Carlos sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habár nagy reményeket fűztek az egzotikus külsejű , kubai származású Carloshoz, az Éjjel-Nappal Budapest alkotói most mégis kiírják a sorozatból a kisportolt felsőtestű srácot.

A castingon nagyszerűen teljesített, de később, a sorozatban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért kell elhagynia a sorozatot Carlosnak.

Forrás: Facebook/Éjjel-Nappal Budapest
Forrás: Facebook/Éjjel-Nappal Budapest

"A sorozat többi tagjával ellentétben, akiket imádnak az Éjjel-Nappal Budapest rajongói, Carlos nem túl közkedvelt személyiség. A karakterével már nemigen tudnak mit kezdeni, nem tudják, hogyan folytathatnák a történetét, hogy megszeressék a nézők. Inkább nem erőltetik tovább, ezért is keresnek folyamatosan új karaktereket. Ugyan a szereplők egytől egyig amatőrök, így nem várnak tőlük nagy színészi teljesítményt, Carlos alakítása mégis kevésnek bizonyult"- mondta a Blikknek az alkotókhoz közel álló forrás. A Carlost alakító srác a nézőknek már ismerős lehet, hiszen ő volt az, akinek az oldalán Liptai Claudia feszített 2009-ben a nyuszis magazin oldalain.

Judyék bababarát kempingben nyaraltakhttp://www.life.hu/legykepben/20130726-judy-magyar-enekesno-a-groovehouse-sztarja-bababarat-kempingben-nyaral.html38 halott az olaszországi buszbalesetbenhttp://www.life.hu/legykepben/20130729-sulyos-autobuszbaleset-tortent-vasarnap-keso-este-delolaszorszagban.htmlCsászárral szült Kozma Orsihttp://www.life.hu/legykepben/20130729-kozma-orsi-magyar-enekesno-ikrei-csaszarmetszessel-szulettek-meg.htmlElismerte a gondatlanságot a spanyol mozdonyvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20130729-elismerte-a-gondatlansagot-a-spanyol-mozdonyvezeto.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.