Ikergyermekei anyját gyászolja Szellő István

édesanya halál ikrek műsorvezető gyász Szellő István Híradó RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető ikergyermekeinek édesanyja, Naim Renáta hosszú, súlyos betegség után hunyt el vasárnap - tudta meg a Borsonline.

Hétfő délután értesült arról a Bors, hogy Szellő István ikreinek édesanyja, a 38 éves Naim Renáta hosszú, súlyos betegség után vasárnap éjjel örökre lehunyta a szemét. A gyönyörű fiatal nő gyermekei, Alen és Manna augusztus végén ünneplik negyedik születésnapjukat. Édesanyjuk azonban már nem örülhet velük, és egyelőre az sem tisztázott, hogy a picik neveléséről ki gondoskodik majd. Ki pótolhatja azt a mérhetetlen szeretetet, amiből csak alig négy évig részesülhettek?

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

Köztudott, hogy Szellő és Renáta még a gyerekek születése előtt szakított. Az viszont sohasem derült ki, hogy mi történhetett pontosan. Nem tudni, mi volt az a probléma, amiért a terhessége hatodik hónapjában járó nőnek egyedül kellett maradnia. Mindezek ellenére az RTL Klub híradósa 2009 nyarán még így nyilatkozott: "Bármi is történt, továbbra is jó a kapcsolatom Renátával, és a gyerekek mindig számíthatnak rám" - jelentette ki akkor Szellő.

Hétfő délután a Bors munkatársa Renáta házánál ­talál­kozott Szellő Istvánnal, aki kegyeleti okokra hivatkozva nem kívánt nyilatkozni. Ma azonban a Life.hu-nak megszólalt az ismert műsorvezető, és elárulta, hogy mi lesz a gyermekeivel ezután.

A 46 éves Szellő Istvánnak ikergyermekei mellett két nagyobb fia is van. András és Ádám a híradós előző két házasságából született. Az RTL munkatársa második házasságának megromlása után ismerkedett meg Naim Renátával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.