Szellő István: "Felnevelem a gyerekeimet"

2013.08.06. 15:30

A híradós pár napra visszavonult, hogy gyászolja ikergyermekei elhunyt édesanyját, Naim Renátát. Szellő a Life.hu-nak elárulta, hogyan gondoskodik majd az édesanya nélkül maradt gyermekei sorsáról.

Renáta hosszan tartó súlyos betegség után, vasárnap éjjel örökre lehunyta a szemét. A szír származású nővel Szellő 2006-ban jelent meg először a nyilvánosság előtt. Három évig alkottak egy párt és akkor szakítottak, amikor Renáta pár hetes terhes volt. A gyermekek miatt azonban a jó kapcsolat mindvégig megmaradt. 

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

"Mivel megviseltek a történtek néhány nap szabadságot kértem, de szerdától már újra a képernyőn leszek"  - nyilatkozta István, akit annak ellenére, hogy már nem élt gyermekei édesanyjával, megviseltek a történtek. "Hosszan tartó időszakot zárt le ez a tragikus esemény, amire már felkészültünk. Mégis nehéz feldolgozni, amikor egy fiatal, életerős nő, akire még számtalan feladat vár, búcsúzni kényszerül az élettől. Renátánál többször bent jártam a kórházban, a kialakult helyzetben meg kellett találni a legideálisabb megoldást. A keresztszülőkkel úgy döntöttünk, hogy közösen fogjuk felnevelni a gyerekeket, mivel én a munkám miatt nem tudok a nap 24 órájában velük lenni" - osztotta meg velünk István.

Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák.
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDALVilágsztárral vacsorázott a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20130806-kocsis-korinna-szepsegkiralyno-eva-longoriaval-a-szuletett-felesegek-sztarjaval-vacsorazott.html Horror - kisfiúkat fojtott meg egy elszökött pitonhttp://www.life.hu/legykepben/20130806-ket-kisfiut-megfojtott-almaban-egy-allatkereskedesbol-megszokott-piton-kanadaban.html Vadállatot tartana az ismert énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130724-kiki-az-elso-emelet-egyuttes-enekese-ismet-vadallatra-vagyik.html Lemondott a luxusról a teniszezőnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130802-szavay-agnes-teniszezono-lemondott-a-kulfoldi-luxusrol-itthon-segit-a.html Színészlegendával áll színpadra Dér Henihttp://www.life.hu/legykepben/20130730-der-heni-magyar-enekesno-bodrogi-gyula-magyar-szinesszel-jatszik-egyutt.html Halálba ugrott a tűz elől a nyolcadikrólhttp://www.life.hu/legykepben/20130806-szornyethalt-egy-ember-miutan-a-tuz-elol-menekulve-kiugrott-a.html
Szellő IstvánhalálszabadsággyerekgyászHíradó