Istenes Bence ijesztgeti az X-Faktor stábját

2013.08.08. 16:13

Istenes Bence olykor ráijeszt következő műsora, az X-Faktor stábjára, amikor extrém sportokat űzve kockáztatja testi épségét - tudta meg a Life.hu.

A műsorvezető minden évszakban megtalálja azt a sportot, amivel adrenalinfüggését kielégíti. "Sokféle extrém sportot űzök. Nyáron wakeboardozom, télen snowboardozom, gokartozom, motorozok, focizom, röpizek - ezért bármikor, bármi történhet. Amikor viszont nagy feladat előtt állok, jobban odafigyelek magamra. Nincsen semmiféle speciális balesetbiztosításom, az adrenalinlöketre viszont szükségem van. A sport kikapcsol, emellett pedig jó feszültséglevezető. Az X-Faktor stábjából azért időnként az orromra koppintanak, hogy óvatosabban éljem az életem. Schiwert-Takács László, aki a műsor kreatív főszerkesztője, úgy figyel rám, mint egy jó apuka. Ilyenkor, akárcsak egy huncut kisgyerek, mosolyogva fogadom meg a jó tanácsot" - mesélte Bence, akinek az X-Faktorban Lilu lesz a műsorvezetőtársa.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"A műsorvezetőkre és a szereplőkre mindig fokozott figyelmet fordítunk. Mivel Bence igazán aktív és lendületes, rá még jobban figyelünk. Nemrég a Balatonon voltunk az egyik stábtag esküvőjén. Amikor késő este a fiatalúr beindult a vízbe, figyelmeztetnem kellett, hogy pár nap múlva forgatás és nem szeretném, ha egy torokgyulladás miatt rosszul érezné magát a kamerák előtt" - mesélte Schiwert-Takács László.

Orosz Barbara: Elköltözött tőlem a páromhttp://www.life.hu/legykepben/20130807-orosz-barbara-a-tv2-tusarok-musorvezetoje-bavallotta-szakitasat-a-ferfi.html Extrém ruhában szigetelt az újdonsült feleséghttp://www.life.hu/legykepben/20130806-galambos-dorina-a-mrs-colombo-egyuttesenekesnojepely-barna-felesege-neon-szinekben.html Szerelmes évfordulót ünnepelt az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130805-szekeres-adrienn-enekesno-15-hazassagi-evfordulojat-unnepelte.html Feléli tartalékait Szebeni Istvánhttp://www.life.hu/legykepben/20130805-szebeni-istvan-egykori-hirados-meg-mindig-munkanelkuli-feleli-tartalekait.html Talpig öltönyben fesztiválozott a politikushttp://www.life.hu/legykepben/20130806-schmuck-andor-oltonyben-fesztivalozott-a-politikus-uj-baratnojevel-lindaval.html Óriási robbanás volt Óbudánhttp://www.life.hu/legykepben/20130807-hatalmas-gazrobbanas-tortent-budapesten-a-timar-utcaban.html

 

 

Istenes BencebalesetX-Faktorműsorvezetőextrém sportok