Koós János elárulta boldog házasságának titkát

házasság Koós János titok humor énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A humorista már 42 éve él kiegyensúlyozott és boldog házasságban, aminek titkaiba most a nagyvilágot is beavatta.

Koós szerint a jól működő házassághoz nagyon sok minden kell, de az ő kapcsolatának legfontosabb momentuma, hogy felesége rendkívül alkalmazkodó és toleráns vele szemben. Neje, Saci szinte minden otthoni teendőt elvégez helyette.

Forrás: MTI/Mészáros János
Forrás: MTI/Mészáros János

"Férfi módjára, amikor felébredek hétkor, már hallom, ahogy a kertben a feleségem vágja a füvet. Persze én is csinálok dolgokat, ma például bedobtak egy levelet és én kimentem érte és bevittem. Én a kapcsolatunkba leginkább a humort szállítom" - mesélte az előadó a tőle megszokott flegma humorral.

Jánosnak egyetlen fontos kikötése volt házassága elején, amit az elmúlt 42 évben tartani is tudtak feleségével, de a művész azt is bevallotta, hogy Sarolta sokkal többet tesz a boldogságukért, mint ő.

"Amikor az esküvőnk után jöttünk ki a házasságkötő teremből, csak ennyit mondtam: Imádlak, szeretlek, örök életre együtt maradunk, de egyet soha ne kérjél: 'Jani, ne menj ki a Fradi meccsre.' 42 év alatt egyetlen egyszer nem mondta soha. Ő kétszer annyit dolgozik ezért a házasságért, mint én, mert ő otthon is mindent elvégez és jön velem fellépni is. Istenien főz, de nem vonult vissza, nem csak háziasszony" - magyarázta Koós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.