Csillag születik sztár RTL Klub énekes Horváth Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fülig szerelmes Horváth Tamás, a Csillag születik egykori versenyzője, mégsem örülhet felhőtlenül kapcsolatának, mert azt többen nem nézik jó szemmel. Az énekes fenyegető leveleket kap, amiért tönkretett két családot.

Tamásnak az a bűne, hogy még párkapcsolatban élt, amikor beleszeretett új barátnőjébe, a szintén foglalt Andreába.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Fél évig szeretők voltak, majd miután Andrea lebukott párja előtt, felvállalták kapcsolatukat. "Amikor elmondtam az egykori kedvesemnek, hogy beleszerettem valakibe, tört-zúzott a lakásomban, két pofont is kiosztott, de megérdemeltem, hiszen hibás voltam, sokáig nem mertem elé állni az igazsággal" - mondta a Blikknek Tamás, aki azonban annak ellenére sem nyugodhatott meg, hogy tisztázta a helyzetet. Postaládájába ugyanis rendszeresen érkeznek a fenyegető levelek, amelyek azt állítják, hogy tönkretett két családot, ráadásul régi barátai is elfordulnak tőle, nem köszönnek az utcán. Sokak szemét az is bántja, hogy új kedvese idősebb nála. Az énekest azonban semmi nem zavarja, a történtek ellenére is boldogan vállalja kapcsolatát.

Félmilliót loptak Hobótólhttp://www.life.hu/legykepben/20130828-foldes-laszlo-hobo-magyar-enekes-fel-millio-forintos-gazsijat-loptak.htmlFellélegezhetnek a devizaadósokhttp://www.life.hu/legykepben/20130827-a-bankok-csokkentenek-a-devizahitelesek-torlesztoreszleteit.htmlFájdalmak közt áll kamerák elé Szabó Zsófihttp://www.life.hu/legykepben/20130827-szabo-zsofi-magyar-szineszno-a-joban-rosszban-sztarja-serult-labbal.htmlTávozik a TV2 programigazgatójahttp://www.life.hu/legykepben/20130827-tavozik-a-tv2-programigazgatoja-kiss-peter.htmlTagad a halálos balesetet okozó Rezesováhttp://www.life.hu/legykepben/20130827-eva-varholikova-rezesova-szlovak-milliardos-birosag-ele-allt-a-vad.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.