Kóbor János Omega (együttes) zenekar lopás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kanye West után egy újabb amerikai produkció is fantáziát látott egy régi Omega slágerben. Ezúttal a Blue Dream című film alkotói használták fel a legendás magyar zenekar Félbeszakadt koncert című számát - ismét engedély nélkül.

Ráadásul a film trailerében is ez a dal csendül fel.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kóbor János, a zenekar énekese nem zavartatja magát, sőt örül annak, hogy az alkotók felhasználták a dalt. A művész, aki egy rajongójától értesült a lopásról, biztos abban, hogy a szerzemény kiadója rendezi majd a dal felhasználásának jogi hátterét. "Az Omega munkásságát végigkísérte ez a jelenség. A dolgot a jogtulajdonos Hungaroton kiadóra bízzuk, mert ez az ő feladatuk, és ha adódna probléma, biztosan megoldják" - mondta a Blikknek Kóbor, akinek tetszik az is, ahogyan a film alkotói feldolgozták a slágerét, amelyet Adamis Annával együtt írt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.