Rubint Réka levetkőzött Kasza Tibinek - fotó

2013.09.09. 7:21
A showman iszonyatosan dögös fehérneműs képeket készített a fitnesz nagyasszonyáról.

Ledobta ruháit Rubint Réka. A tökéletes testű fitneszlady Kasza Tibi fényképezőgépe előtt vetkőzött le szexi melltartóra és bugyira. Réka a Facebook oldalára is kiposztolt egy sokatmondó fotót.

Forrás: Facebook/Rubint Réka
Réka néha ellenőrizte a képeket

A fotó alá ezt írta: "lencsevégre kapott Tibi, kíváncsian várom, hogy milyen fotókat készít rólam." Nos, a 35 éves, háromgyerekes anyukának nincs mit szégyellnie: ismét bebizonyította, hogy elképesztően szexi és kidolgozott a teste. Schobert Norbi büszke lehet feleségére! Réka egyébként hétfőn este a SuperTV2 Kasza! című műsorában lesz Tibi vendége, ahol még több erotikus fotót láthatunk róla.

 

Rubint Réka először fürdött a Balatonbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130719-rubint-reka-eloszor-volt-a-balatonnal-schobert-norbinal.html Újabb szépségtitkait árulta el Rubint Rékahttp://www.life.hu/legykepben/20130603-rubint-reka-elarulta-titkat-hogyan-lesz-szep-es-feszes-a.html Rubint Réka a negyedik gyermekével terhes?http://www.life.hu/anyaskodj/20130525-rubint-reka-a-negyedik-gyermekevel-varandos-schobert-norbi-egy-titokzatos.html Rubint Réka tagadja a vádakathttp://www.life.hu/legykepben/20130115-csodbe-mentek-a-rubint-reka-fitneszguru-nevevel-femjelzett-szepsegszalonok.html


 

Rubint RékaKasza TiborfotózásfehérneműszexiSuperTv2