Kamerák előtt pasizik Bencsik Tamara

2013.09.11. 20:17

A VIASAT3 Szerelem a láthatáron műsorában keresi párját a jövő héttől Bencsik Tamara. A Megasztárban ismertté vált énekesnő elmondta, szeretné, ha akár a kamerák előtt találna rá az igazira - tudta meg a Life.hu.

 

Tamara kérdésünkre elárulta, hogy még nem zárta le teljesen a kapcsolatát DJ kedvesével, Gergővel: "Eleinte nagyon nagy volt a szerelem, de most amolyan se vele-se nélküle kapcsolatban vagyunk. Mindketten tudjuk, ennek előbb-utóbb vége lesz" - mesélte az énekesnő.

Forrás: Viasat3/Nánási Pál

"Rengeteteg időt töltöttünk együtt, kicsit egymás idegeire is mentünk, de nem ez volt a legnagyobb baj. Mindketten az éjszakában dolgozunk, hol őt környékezték meg lányok, hol engem férfiak. Bár egyikünk sem lépett félre, mindketten féltékenyek voltunk a másikra" - mondta el Tami, aki azt is elárulta, mindig is hosszú kapcsolatai voltak. "Nem vagyok híve az egyéjszakás kalandoknak" - szögezte le. "Ha valaki azonban megtetszik, azért foggal-körömmel küzdök, addig megyek, amíg meg nem szerzem. Remélem, most a műsorban is lesz olyan férfi, akibe beleszeretek és aki egy kicsit olyan, mint én" - bizakodik Tamara.  

Szép fehér növény, de borzalmas sebeket okozhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130905-mar-hazankban-is-megtalalhato-a-vaksagot-kiuteseket-okozo-noveny.html Sokba kerül az Éjjel-nappal Budapesthttp://www.life.hu/szorakozz/20130911-az-ejjelnappal-budapest-cimu-sorozat-miatt-milliokra-buntettek-az-rtl.html Ebmarta gyerekek: így tehetsz a kutyaharapás ellen!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130822-ebmarta-gyerekek-igy-tehetsz-a-kutyaharapas-ellen.html Hollywoodi sztárok magyar filmekbenhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130910-ulrich-thomsen-udo-kier-dary-hannah-helen-mirren-daniel-craig.html
Bencsik TamaraMegasztárszerelemtárskeresésViasaténekesnő