Szikora Róbert X-Faktor Mitru Tímea elbocsátás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azonnali hatállyal kirúgták munkahelyéről a tehetségkutató énekesnőjét.

Elbocsátották az iskolából Mitru Tímea szolfézstanárnőt, aki hörgős produkcióval állt színpadra az X-Faktorban. A mentorok továbbjuttatták a lányt, egyedül csupán Szikora Róbert szavazott nemmel. "Nem Timivel van bajom, ő egy nagyon aranyos lány, viszont az, hogy a nézők ilyen zenét hallgassanak, szerintem nem helyes. Ahogy mondani szokás, nem a bűnössel van a baj, hanem magával a bűnnel. Ezért is szavaztam nemmel: nem támogatom ezt a műfajt" - szögezte le.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Timi akkor így vélekedett: "Attól, hogy ilyen vagyok, jobban elfogadtak a suliban. Közvetlenebb a kapcsolat a diákjaimmal. És ez nem a tisztelet hiányát jelenti!" Ám kiderült, a lány munkaadóinak igencsak csípte a szemét a tanerő metálos hörgése.

"Hétfőn bementem a zeneiskolába és közölték, hogy a főemberek látták a műsort és így nem szeretnének velem együtt dolgozni" - panaszolta Tímea a Fókuszban, és hozzátette, nem tereli jogi útra a dolgot.

Házhoz jöttek a pofonért az X-Faktor jelentkezőihttp://www.life.hu/legykepben/20130913-az-rtl-klub-xfaktor-masodik-adasaban-alfoldi-robert-geszti-peter.htmlFluor Tomi kiakadt az X-Faktorrahttp://www.life.hu/szorakozz/20130912-fluor-tomi-enekes-kiakadt-az-xfaktor-zsurijere-es-vedelmebe-vette.htmlMegfojtaná Alföldit az x-faktoros mamájahttp://www.life.hu/legykepben/20130910-megfojtana-alfoldi-robert-mentort-az-rtl-klub-xfaktoraban-fellepo-olajos.htmlEzek voltak az X-Faktor legnagyobb beszólásaihttp://www.life.hu/legykepben/20130906-az-rtl-klub-xfaktoranak-legnagyobb-beszolasai-a-mentoroktol-geszti-petertol.htmlSzexiparból jött az X-Faktorba Tündehttp://www.life.hu/legykepben/20130906-az-rtl-klub-xfaktoranak-versenyzoje-krasznai-tunde-korabban-a-pornoiparban.htmlNem bírt a könnyeivel Alföldi az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130906-az-rtl-klub-xfaktoranak-mentorai-alfoldi-robert-toth-gabi-szikora.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.