facebook X-Faktor Szabó Ádám Csillag születik RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Ádám szombati x-faktoros produkciója óta vitáznak a Facebookon a nézők. Egyesek szerint a fiú nagyon jól teszi, hogy énekesi képességeit is megmutatja, mások úgy vélekednek, ezzel még nem ismert tehetségektől veszi el a lehetőséget.

Bár a mentorokatés a közönséget is lenyűgözte a Csillag születik egykori harmonikása, Szabó Ádám az X-Faktor válogatásán, a fiatal tehetség tudja, sokat kell még küzdenie a nézők szeretetéért. Tisztában van azzal is, hogy neki - ismert emberként - még jobban, még többet kell bizonyítania, mint az új arcoknak.

Sokakban felmerül a kérdés: 2011-es sikere után miért gondolta úgy Ádám, hogy az énekversenyben is kipróbálja magát. A zenész az RTL Klub kamerái előtt mondta el, régi vágya, hogy a benne lévő muzikalitást a hangján keresztül is megmutassa, ezért híres-nevezetes harmonikáját - a mentorok nagy csodálkozására - csak kabalaként hozta magával.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv
Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Ádám Adele Skyfall című dalával állt a színpadra, produkcióját követően felpörgött az X-Faktor Facebook-oldala, rajongók és ellentábor azonnal összecsapott. "Imádtam, imádom és imádni fogom ezt az emberkét harmonikástul, anélkül, meg mindenhogy... megjött a libabőr" - olvasható. "Hatalmas tehetség, a hangja valami szenzációs" - írja más. "Azt gondolom, minden benne van, ami az előadói műfajhoz szükségeltetik. Tehetség, alázat, szerénység" - kommentálta a produkciót egy rajongó.

A fanyalgók azonban másképp értékelik Ádám x-faktoros jelentkezését. "Szerintem gáz, hogy mindenhol próbálkozik" - olvasható egy hozzászólásban. "A zsűri eljuttatja az élő show-ig és sokakat, akik jobbak tőle, kiejtik, hogy a harmonikás élő adásban, itt, ebben a műsorban is szerepelhessen. Nem igazságos, más tehetségektől veszi el a lehetőséget, ő már ismert. Szerintem elég szemétség lenne, ha egy olyan ember nyerne, akinek már megvan a rajongótábora" - summázta az ellentábor véleményét az X-Faktor egyik nézője.

Völgyi Zsuzsi kiszőkülthttp://www.life.hu/legykepben/20130913-volgyi-zsuzsi-a-viasat3-szerelem-a-lathataron-cimu-musoraban-keresi.htmlMeghalt a világ legidősebb férfijahttp://www.life.hu/legykepben/20130915-meghalt-a-vilag-legidosebb-ferfija-salustiano-sanchezblazquez-szaztizenket-eves-koraban.htmlKamerák előtt jött zavarba Liptai Claudiahttp://www.life.hu/szeress/20130915-liptai-claudia-musorvezeto-a-tv2-mr-es-mrseben-gesztesi-karoly.htmlSzexfüggőségéről vallott Robert F. Kennedyhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130915-szexfuggosegerol-vallott-robert-f-kennedy-a-negyvenot-eve-meggyilkolt-volt.htmlAz X-Faktor miatt lett munkanélküli Timihttp://www.life.hu/legykepben/20130915-az-rtl-klub-xfaktoranak-versenyzojet-a-szolfezstanarno-mitru-timeat-kirugtak.htmlKárász Róbertet kiraboltákhttp://www.life.hu/legykepben/20130915-kiraboltak-a-tv2-mokkajanak-musorvezetojet-karasz-robertet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.