Tóth Gabi Szikora Róbert X-Faktor mentorok Alföldi Róbert tehetségkutató Keresztes Ildikó Geszti Péter RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresztes Ildikó tavasszal döntött úgy, hogy nem vállal mentorszerepet az X-Faktor idei szériájában. Ám attól, hogy most nem ül az ítészek között, izgatottan követi az adásokat - tudta meg a Life.hu.

Az énekesnő kérdésünkre elmondta, hogy egyetlenegy X-Faktort sem hagyna ki. "Amikor az első válogató lement a tévében, külföldön nyaraltam. Éjjel egykor értem haza, de az volt az első dolgom, hogy visszanéztem, nem tudtam várni másnapig, annyira izgatott voltam, hogy mit fogok látni" - mesélte mosolyogva. "A stábbal is nagyon jó maradt a kapcsolatom, időnként beszélünk is arról, mi történik" - tette hozzá.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ildikó elárulta, hogy a mentoroktól körülbelül azt várta, amit nyújtanak, a kakukktojás ebben Szikora Róbert. "Robit eleinte nem tudtam elképzelni ebben a szerepkörben, de tetszik. Nagyon kellemesen csalódtam benne, a megszólalásai alatt meghalok a röhögéstől. Időnként egészen apatikusnak tűnik, aztán amikor megszólal, az nagyon ott van" - mondta az énekesnő. "Gabi, mint az egyedüli női mentor az életkora miatt másképpen kezeli a versenyzőket, mint egykor én. Merészebb és szókimondó: tetszik. Geszti Péter hozza a formáját, Alfölditől pedig éppen ezt vártam. Kimondja, amit gondol, nem köntörfalaz, nem ápolgatja a lelkét senkinek, őszinte, egyenes, karakán" - tette hozzá Ildikó, aki azt is elárulta, néhány kedvence már van is a mezőnyből, de hogy kit szeretne az élő adásokban látni, az még nem kristályosodott ki előtte teljesen.

Ildikó arról is beszélt, hogy természetesen nosztalgiával nézi a műsort és csupa kellemes emléket ébreszt benne. "A három széria csodálatos volt, de pont elég volt. Olyan ember vagyok, aki nem bánja meg a döntéseit, mint ahogyan most sem. Sokat dolgozom, sok fellépésem van, leginkább most azokra koncentrálok" - jelentette ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.