színésznő autizmus USA Daryl Hannah szociális készségek Hollywood karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tehetséges színésznő nem tudta tovább őrizni a megdöbbentő titkot.

Daryl Hannah életében először a People magazin újságírójának beszélt arról, hogy már egészen kicsi korában autizmust állapítottak meg nála.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az interjúból kiderült, hogy az autizmusból fakadó szociális készségek hiánya megnehezítették hollywoodi pályafutását. Nem csoda, autistaként egyszerűen nem tudott mit kezdeni a rá irányuló figyelemmel, sőt kikészítette, ha mások rá fókuszáltak. A most 52 éves világsztár - aki olyan filmeket tudhat a háta mögött, mint a Kill Bill, az Acélmagnóliák vagy Az utolsó keresztapa - elmondta, hogy hosszú évekbe telt, míg azokat a technikákat képes volt elsajátítani, amelyek a magánéletben és színésznőként is elősegítik a másokkal való együttélést, együttműködést.

Forradalmi felfedezés! Az autizmus kezelhető az étrend megváltoztatásávalhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110627-forradalmi-felfedezes-az-autizmus-kezelheto-az-etrend-megvaltoztatasaval.htmlLetartóztatták a Kill Bill-filmek sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121005-darly-hannah-amerikai-szinesznot-letartoztattak-bortonbe-kerult.html"Igen, autista a fiam" - A világhírű angol focista, Paul Scholes szívszorító vallomásahttp://www.life.hu/anyaskodj/20110930-igen-autista-a-fiam-a-vilaghiru-angol-focista-paul.htmlMegtanult nevetni - az autista fiú életét egy kóbor macska változtatta meghttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101125-megtanult-nevetni-az-autista-fiu-eletet-egy-kobor-macska.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.