Tóth Gabi Szikora Róbert X-Faktor Olajos Eszter Ráduly Botond Manó mentorok Danics Dóra Alföldi Róbert Geszti Péter RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatvan előadóból kellett kiválasztaniuk a mentoroknak azt a huszonnégyet, akik ezt követően a Mentorok Házában mutathatják meg, mit tudnak. Nem csoda, hogy az énekesek minden eddiginél jobban izgultak, hiszen aki itt jól szerepel, azt már csak egy lépés választja el az X-Faktor élő show-jától.

A Jennifer Anistonra szembetűnően hasonlító Eckert Anikó falfehéren, remegve várta, hogy a színpadra léphessen. "Énekelni nem nagyon tud, de varázslatos" - értékelte Geszti Péter. "Nagyon féltem, remegett a hangom" - mesélte a színfalak mögött Lilunak a lány.

Volt mitől félnie Pál Benjáminnak és Tóth Marcellnek is, ugyanis ők az előző rostán épphogy átmentek, mivel papírból énekeltek.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Benjámint Alföldi Róbert már az első hangok után leállította. Hiába küzdött a fiúért Tóth Gabi, számára véget ért az idei X-Faktor. "Mondtam neked, Gabi, hogy ne szeress bele túl korán emberekbe. Ez nem a te drámád, hanem az ő drámája" - tette hozzá a színész. Tóth Marcell ezúttal visszaszerezte a mentorok bizalmát. "Jó volt, hogy érezte a tétjét" - jelentette ki Alföldi Róbert.

Batánovics Lilit Geszti Péter igazi jó X-Faktor-alapanyagnak titulálta, Gabi pedig arról beszélt, látszik, hogy a lánynak nincs önbizalma, de majd azon lesznek, hogy ez változzon.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Batánovics Lili

Nagy Richárdot egyszerűen zseninek nevezték, Horváth Dávidnak az énekhangját és kisugárzását egyaránt dicsérték. Ismét csupa jó szót kapott Ráduly Botond Manó. "Úgy énekel, mintha az olyan könnyű lenne" - jegyezte meg Szikora, akinek a másik kedvence a szintén jó teljesítményt nyújtó Szabó Ádám.Karapándzsity Kristófot Alföldi Róbert méltatta: "Tudja, hogy milyen alkat, van öniróniája, ezért idézőjelbe teszi magát, különleges, ufólény".

Csordás Ákos arról beszélt, hogy tisztában van vele, milyen erős mezőnyben kell helytállnia, az énekes előadását Tóth Gabi megkönnyezte. "Négy év alatt ilyen felismerhető hang, ilyen tudással és érzékenységgel nem sok volt az X-Faktor történetében" - jelentette ki Geszti Péter. Nagyváradi Nelli testvére esküvőjét hagyta ki a megmérettetés kedvéért.

Az ex-bestiás Somorjai Ilona elégedetten távozott a színpadról. Bozsek Márk továbbjutása most sem volt kérdéses, Alföldi Róbert azért megjegyezte, hogy rá nem hat a srác, de a női szívekre biztosan.

Ismét vitát kavart Olajos Eszter előadása, aki arról beszélt a színfalak mögött, szeretné megmutatni, hogy nem tucaténekesnő. Alföldit ezúttal sem győzte meg és Tóth Gabi is kifogásolta rihannás frazírjait.

Rettenetesen izgult Danics Dóra is, akinek tavaly a Mentorok Házából kellett hazamennie. "Működik a csaj, azt bírom benne, hogy nem klasszikus szépség, a színpadtól lesz buja és dög" - vélekedett Alföldi Róbert. Dóra ezúttal nem volt megelégedve saját produkciójával, reméli, hogy hibái nem tűntek fel a mentoroknak. A vasárnap esti X-Faktor legizgalmasabb pillanatai voltak, amikor a mentorok kimondták, ki az, aki továbbjutott és kinek nem volt elég jó a produkciója ahhoz, hogy továbbjusson.

A zenekarok közül a Wild Rhythm Smookers, a ByTheWay, a Sunset Strip, az MDC, a Speak Up! és a Fat Phoenix örülhetett.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

A ByTheWay

A huszonöt felettiek legjobbjai Krasznai Tünde, Komondi Júlia, Bárdi Zoltán, Bozsek Márk, Nagyváradi Nelli és Danics Dóra lettek.

A lányok csapatát a Mentorok Házában Eckert Anikó, Molnár Melina, Batánovics Lili, Nagy Nóra, Péterffy Lili és Olajos Eszter képviseli majd.

A fiúk közül Karapándzsity Kristóf, Raduly Botond Manó, Csordás Ákos, Szabó Ádám, Tóth Marcell, Nagy Richárd és Horváth Dávid bizonyultak a legjobbnak.

Az együttesek mentora Szikora Róbert, a huszonöt év felelettieket Geszti Péter, a lányokat Alföldi Róbert, a fiúkat Tóth Gabi segíti majd.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.