Kegyetlen gyerekkora volt az x-faktorosnak

X-Faktor drog heroin rapper Ős Ronnie RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon nehéz gyermekkora volt a Svédországban nevelkedett x-faktorosnak, Ős Ronnie-nak.

A srác az X-Faktor színpadán kőkemény rapet adott elő, és mint kiderült, szavai mögött súlyos tapasztalatok, fájó élmények vannak.

"Apám ivott, nyolcéves voltam, amikor a szüleim szétmentek. Rossz környéken jártam iskolába, Malmö Hermodsdal kerületében éltünk. Olyan is előfordult, hogy az iskolában a mosdóban találtunk rá egy éppen herointúladagolásban haldokló, a földön fetrengő srácra" - mesélte a Blikknek Ronnie, aki azt is bevallotta, ő sem volt angyal, rossz társaságba keveredett.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

"Megviselt, hogy nincs pénzünk. Láttam, hogy más gyerekek márkás cipőben járnak, nekem meg csak egy olcsó csukám volt. Annyira szegények voltunk, hogy a lakásunkban nem volt más, csak egy tévé, egy matrac meg egy hűtő" - mesélte, és hozzátette, édesapja nem, hogy nem támogatta, még üldözte is őket.

Hogy miként szerepel Ronnie az X-Faktor táborban, ma este kiderül!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.