gyilkosság fojtás halálbüntetés vélemény megerőszakolás Schobert Norbert Soroksár fitneszguru
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megerőszakoltak és kötéllel hátulról megfojtottak egy kocogó nőt Soroksáron. Schobert Norbi személyesen is érintett az ügyben. Halálbüntetést követel.

Veszélyben vannak a futó nők! Ahogy a Life.hu is megírta, nemrég a Margitszigeten fogtak el a rendőrök két szatírt, most pedig Soroksáron történt brutális gyilkosság csütörtök este. A kerékpárúton kocogó 36 éves Krisztinát megerőszakolták és hátulról, egy kötéllel megfojtották. A kisgyermekes családanya egy kisfiút, Rolandot és rendőr férjét hagyta hátra. Soroksáron azt beszélik, gyanúsítottjai is vannak az ügynek, a gyilkosok pedig korábban már terrorizálták a környéket - tudta meg a Blikk.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Illusztráció

Schobert Norbit felháborították a történtek, és mivel személyes érintettsége is van az ügyben, közösségi oldalán posztolta felháborodását. "A néma vagy elnémított médiumok egy kétsoros hírben kommentálták ezt a döbbenetes szörnyűséget. A feltételezett elkövetőkről annyit tudni, hogy többen voltak és népes családjukkal folyton terrorizálták lakókörnyezetüket" - írja a fitneszguru, aki jól ismerte az áldozat férjét. "Sajnos etnikai támadás volt. Az áldozat Kardos Lajos egykori rendőrségi iskolatársam és kollégám felesége volt. Borzasztóan megráz, összeszorul a szívem, mert az én Feleségem és a Ti Feleségeitek is futni járnak. Eljött az idő, hogy ilyen esetekben legyen halálbüntetés. Nem azért, mert csupán ez a minimum, hanem legyen benne a felizgult állatokban a tudat, hogy eljöhet a halál, és nem a mi pénzünkön kapnak 20 évre meleg szállást, ételt, orvosi ellátást" - fejtette ki kemény véleményét.

Azt még nem erősítette meg a rendőrség, hogy elfogták volna a gyilkost. Közleményükben azt írják: szeptember 25-én éjszaka holtan találtak egy 36 éves budapesti nőt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a sértett bűncselekmény áldozata lett. A BRFK emberölés bűntette elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Bombafenyegetés a budapesti vonatokonhttp://www.life.hu/legykepben/20130930-telefonos-bombafenyegetes-miatt-megallitjak-az-osszes-vonatot-nagykatan-sok-a.htmlÚj társa van Sári Évinekhttp://www.life.hu/legykepben/20130925-sari-evi-szineszno-uj-tarsa-ropi-a-kutya.htmlCsak injekcióval tudott fellépni Détár Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20130930-detar-eniko-szineszno-betegen-allt-szinpadra-ferjevel-rekasi-karollyal-egy.htmlPattanásig feszültek az idegek az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130927-az-rtl-klub-xfaktoranak-mentorai-toth-gabi-szikora-robert-geszti.htmlA húszba se került Rákosi Annamáriahttp://www.life.hu/legykepben/20130928-rakosi-annamaria-miss-universe-donto.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.