családanya gyilkosság rendőrség kocogás támadás nyomozás Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napokkal ezelőtt brutális gyilkosság történt Soroksáron: megerőszakoltak és megfojtottak egy kocogó nőt. A gyilkosnak még arra is volt ideje, hogy levetkőztesse áldozatát. A rendőrség időközben öt embert fogott el a gyilkossággal kapcsolatban.


Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Illusztráció

Az asszony mindössze 8-900 méterre volt otthonától - a házaktól már távolabb, egy bozótosokkal taglalt mezőn -, amikor megtámadták. Krisztina minden este hat kilométert futott, általában fél óra után mindig hazaért - kivéve aznap. Férje indult keresésére, aki mellé közben a rendőrök is kiérkeztek. A Blikk úgy tudja, az áldozatot meztelenül, véresen találták meg, szinte felismerhetetlen volt, annyira összeverték; egy zsineggel fojtották meg. Krisztina anyósa a lapnak elárulta, már az asszony fia is tud a történtekről, nem tudták előle titkolni a tragédiát. Azt is hozzátette, a rendőrség egyelőre hallgat, csak találgatni tudnak, pontosan mi történhetett.

"Öt napja minden összefolyik, olyan, mintha a sátán elküldte volna a veszett kutyáit, hogy tépjék szét a feleségemet, aztán elvitték magukkal az én lelkemet is" - idézte a férjet a hvg.hu. Schobert Norbert személyesen is ismerte az áldozatot. A fitneszguru közösségi oldalán szigorúan azt követeli, állítsák vissza a halálbüntetést. Időközben öt embert fogott el a rendőrség a gyilkossággal kapcsolatban - az asszony gyilkosát vagy gyilkosait hétfő óta 14 fős nyomozócsoport keresi.

Az utcán támadtak rá az ismert humoristárahttp://www.life.hu/legykepben/20130926-galla-miklos-humoristat-haza-elott-tamadtak-meg-a-hatterben-feltekenyseg.htmlFigyelem! Ezt tedd, ha támad a kutya!http://www.life.hu/anyaskodj/20130828-figyelem-ezt-tedd-ha-tamad-a-kutya.htmlTúl a fenyegetőzésen - megtámadták Alföldi Róbertethttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20130902-reszeg-fiatalok-tamadtak-alfoldi-robert-szinesz-rendezore-szentendren.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.