Anya lett a szépségkirálynő

baba szépségkirálynő Dobó Ágnes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb szépségkirálynő lett édesanya. Dobó Áginak, a 2010-es Miss World Hungarynek kisfia született.

Három és fél év szerelem után anya lett a szépségkirálynő. A baba nem volt betervezve, de a szülők nagyon örülnek az érkezésének. A család aggódott Ágiért, ugyanis édesanyjának születése előtt négy babája ment el.

Forrás: Facebook/Dobó Ágnes
Forrás: Facebook/Dobó Ágnes

"Megérkeztem ma, én, Kis Benedikt ! 2013. 10. 01-jén, 12.01 perckor! A súlyom 3400 gramm, a hosszúságom 56 cm, kék szemű és barna hajú vagyok! Köszönjük, hogy izgultatok értünk! Nagyon jól vagyunk, mindennél boldogabban, mind a hárman" - tette közzé az örömhírt Ági a Facebookon.

Benedek Berta Flóra: a Jónő Team stylistjahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131002-atalakit-a-jono-team-benedek-berta-flora-a-fashion-donor.htmlZáray Kata: a Jónő team stylistjahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131002-zaray-kata-a-jono-team-stylistja-a-fashion-donor-csapat.htmlErősítsd az immunrendszered fokhagymával!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20131002-erositsd-az-immunrendszered-fokhagymaval.htmlÁtalakít a Jónő Team: Hajrá, Saci, csak így tovább!http://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130930-atalakit-a-jono-team-hajra-saci-csak-igy-tovabb.htmlAkik a jógának köszönhetik tökéletes testükethttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130930-joga-es-sztarok-lady-gaga-jennifer-aniston-es-madonna-is.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.