Détár Enikő Fókusz fogyás válás RTL Klub Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi hetek bulvárcímlapjainak kétségkívül állandó szereplői Détár Enikő és Rékasi Károly. A színészházaspár a Fókusz kamerái előtt szólalt meg, ám azt, hogy tulajdonképpen hogy is állnak egymással, most sem tudtuk meg.

Détár Enikő és Rékasi Károly együtt lépett fel a hétvégén a Szív Napja rendezvényen. Ott nyilatkoztak az RTL Klubnak, de tiszta vizet most sem öntöttek a pohárba, így egészen biztosan ezzel nem érnek véget a találgatások

"Amit tettem és teszek, azért vállalom a felelősséget, mert az én döntésem alapján született minden" - jelentette ki Rékasi, és hozzátette: Enikővel ettől függetlenül jól tudnak együttműködni a színpadon. Détár Enikő pedig arról beszélt, hogy mindenkinek olyan boldog 28 év házasságot kíván, mint amit ők megéltek. "Szeretem ezt a palit, és ezt nemcsak otthon a konyhában mondom el neki, hanem vállalom ország-világ előtt, aztán lesz, ami lesz" - tette hozzá.

MTI / Kallos Bea
MTI / Kallos Bea

Enikő azt állítja - a híresztelésekkel ellentétben -, hogy remek formában van, rengeteget dolgozik, igaz, most megtámadta egy vírus, így gyengélkedik. Rékasi arról beszélt, az bántja a legjobban, hogy a címlapokat a gyermekeik is látják.

Hogy milyen kapcsolat van közte és Pikali Gerda között, arra nem kaptunk választ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.