gyilkosság szemtanú nyomozás DNS hajléktalanok Soroksár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajléktalanok élnek a gyilkosság helyszínétől alig száz méterre, ők segíthetnek a rendőröknek megtalálni Krisztina gyilkosát.

Ahogy a Life.hu is megírta, brutálisan meggyilkoltak egy nőt futás közben Soroksáron. A rendőrséget segíti a nyomozásban, hogy az elkövetők DNS-mintákat hagytak a tett helyszínén. Most pedig a lehetséges szemtanúk is előkerültek - tudta meg a Blikk.

Forrás: Origo
Forrás: Origo

Illusztráció

A gyilkosság helyszínétől alig száz méterre hárman élnek egy összetákolt viskóban. Az apró közösség "vezetőjét", Dömét már többször meghallgatták a rendőrök. "Este tíz lehetett, amikor a lakás előtt szétszórt tárgyak ropogására ébredtem. Felpattantam, megragadtam a késem, és kimentem, de csak egy sötét alakot láttam" - mondta a férfi, akit kedden valószínűleg ugyanaz a figura ébresztett. "Másnap megismétlődött az eset, de megint nem derült ki, ki settenkedik a házunk körül. Az elmúlt években két gyilkosság történt itt. Egyszer egy idős férfit késeltek meg az út mellett. Korábban egy másik férfit is találtak. Az ő testét a Dunából húzták ki" - folytatta a férfi, aki szerint a környéken élő összes hajléktalant kihallgatták a rendőrök. A gyilkosság estéjét is a rozoga viskóban töltötték, ám a nő haláltusájából semmit nem hallottak.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.