X-Faktor Bozsek Márk tehetségkutató Barátok közt Geszti Péter RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor negyedik szériájának egyik legmegosztóbb énekese lehet a Barátok közt szereplője, Bozsek Márk. A nézők egy része az elejétől kezdve szurkol a fiúnak, mások pedig úgy vélik, ismertsége révén jutott el az élő adásig.

Bár Márk a válogatók óta jól teljesít, a Mentorok Házában Geszti Péter is sokat lamentált, magával vigye-e a fiút a legjobb 12 közé. "Különleges a te eseted, a maga előnyeivel és hátrányaival, a produkcióid tetszettek, de arra a csomagra is figyelni kell, amit magaddal hozol. Nem tudom, merjem-e vállalni, hogy azt mondják, ennek a srácnak protekciója van..." - fejtette ki Geszti.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Megtudtuk, Bozsek Márk is tartott attól, hogy sorozatbeli karaktere miatt más szemmel nézik, mint a többieket. A fiatal énekes elmondta, tény, hogy ő már nem úgy vágyik ismertségre, mint versenytársai. "A Barátok köztből ismernek ugyan, de az nem én vagyok, az a karakterem, Szabolcs. De aki most itt a színpadra áll, az Bozsek Márk" - mondta, és hozzátette, sosem volt célja, hogy az RTL Klub sikersorozataáltal élvezzen előnyöket a tehetségkutatóban.

Ducimodell lett Molnár Anikó - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20131006-ducimodell-lett-molnar-aniko-katz-david-videoja-riporterunk-divatbemutaton.htmlMolnár Andrea új szerepkörbenhttp://www.life.hu/legykepben/20131006-molnar-andrea-az-rtl-klub-szombat-esti-laz-tancosa-musort.htmlClaudia és párja elválaszthatatlanokhttp://www.life.hu/szorakozz/20131006-liptai-claudia-es-mr-es-mrsbeli-partnere-tilla-elvalaszthatatlan-paros.htmlMegszületett Halle Berry kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131006-megszuletett-halle-berry-es-kisfia.htmlKülföldön terveznek új életet Vajnáékhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131006-andy-vajna-es-vajna-palacsik-timea-kulfoldon-kezdenek-uj-eletet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.